MAMMAMIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 478 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mammamia. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 11:55 Schandalig dat we zolang moesten wachten. De pizza was heel klein beetje lauw, bijna koud. Niets meer via Thuisbezorgd, ooit. Ten onder aan je eigen succes - arrogantie wint nu bij jullie. Ik ga voortaan de pizza's zelf wel even halen bij Mammamia.
24 feb 2024 om 0:26 2 lange uren op de pizza gewacht. Toen deze kwas droog, smakeloos én deels verbrand, maar, gelukkig kon ik mijn mond er niet aan branden want hij was óók koud. Niet lauw, nee.. de krokante fase was al voorbij, taai als een oude boterham ac
10 feb 2024 om 21:28 2 glutenvrije pizza’s besteld. Waren wel niet echt warm meer toen ze bezorgd werden, maar ze waren heerlijk!
4 feb 2024 om 22:40 Pizza was excellent as always. Delivery took nearly 40 minutes from pickup to handover while the app said 5 minutes left the entire time. The delivery guy was just standing in one place for 30 minutes. This means the food arrived completely cold.
1 feb 2024 om 18:46 Een goede ervaring
30 jan 2024 om 22:45 The pizzas were hot and tasty. Really good glutenfree base.
27 jan 2024 om 22:13 Pizza were excellent. Super quality dough and ingredients.
27 jan 2024 om 5:28 Eten was koud en alle topings waren in de pizzadoos gevallen, waardoor de pizzadoos nat was en je de pizza niet meer kon eten.
20 jan 2024 om 20:56 Cold pizza, with only little pieces of mozzarella. Terrible!
12 jan 2024 om 14:07 We had to wait a while, but the pizzas were worth it: very tasty. The gluten free dough was a little hard to cut through and a little chewy, but it was tasty, and you can’t say that about all gluten free pizzas.
26 dec 2023 om 23:13 Heerlijke authentieke Italiaanse pizza, zoals deze hoort te zijn: eenvoudig, maar bijzonder rijk van smaak. Snel en goed bezorgd. Erg tevreden!