MAMMAMIA

MAMMAMIA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 324 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mammamia. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 21:26 Lasagne was te zout en de pizza helaas koud… wel jammer na 75 min wachten, terwijl de indicatie tijd op 40-55 min stond. Ook was de rucola niet apart van de pizza gedaan, waardoor het helaas een slappe bedoeling was.
16 jun 2022 om 12:13 Delicious Botticelli-pizza and Bruschetta! Long delivery time.
9 jun 2022 om 22:56 Absolutely smashing vegan and gluten feee pizza!
2 jun 2022 om 11:10 De pizza's van Mammamia zijn altijd geweldig, maar dat was dit keer niet te merken door de vreselijke bezorging. De bezorger heeft de pizza's op hun zij vervoerd, waardoor alle toppings eraf zijn gevallen. De pizza's waren daardoor niet te eten.
1 jun 2022 om 22:04 I order 2 pizzas for pick up and can honestly say Really good pizza!!
28 mei 2022 om 9:26 Begin vd middag besteld. Gevraagd om bezorging om 17:15. Werd uiteindelijk pas om 18:15 bezorgd - een uur later! Pizza’s waren overigens uitstekend. Maar een uur wachten kon in dit geval echt niet bij dit etentje voorafgaand aan een opening
27 mei 2022 om 8:30 I had the vegan gluten-free veggie Pizza. The Pizza is very nice, but has a bit too much topping (if that is even a complaint). The taste is very nice! THe delivery took quite some time. I am not sure if it was not even longer than 50 min.
10 mei 2022 om 21:12 I've had loads of orders from Mammamia and quality has gone rapidly downhill. Over €40 to wait 90 minutes for two cold, stale, tasteless pizzas. This food made me sad.
7 mei 2022 om 18:08 Delivery took way too long. 1 hour extra? While i practically live next door. And then the toppings of the pizza were stuck to one side of the pizza box. Really dissapointing. The pizza always tastes good but the sauce can use more salt.
4 mei 2022 om 7:49 Delivery timing a bit long but the pizza is delicious, good quality food and many pizzas option including the choice of vegan pizza and gluten free dough. Really recommend!
1 mei 2022 om 10:43 It would have been better to deliver on time.
21 apr 2022 om 23:48 Helaas veel te lang gewacht op mijn avondeten, eerst zou het over 50 min arriveren en uiteindelijk anderhalf uur later.