MAMMAMIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mammamia. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 21:30 prima kwaliteit, snelle en vriendelijke bezorging. De pizza's zijn wel behoorlijk prijzig
19 mei 2024 om 1:00 Amazing pizza. The gluten free bases are exceptional!
15 mei 2024 om 22:25 Delivered warm. Delicious!!! The flavours my friends and I loved them pizzas!
14 mei 2024 om 18:58 snelle levering, aardige bezorger, goede kwaliteit
10 mei 2024 om 22:34 Lekkere pizza! Goede bodem en duidelijk verse toppings. Uiteraard wel een beetje lauw wanneer je het laat thuisbezorgen, maar dat nam niet van de smaak af. Ook het wisselen van toppings was geen probleem :)
26 apr 2024 om 22:53 Koude pizza
18 apr 2024 om 8:56 De beste Pizza ever
17 apr 2024 om 19:54 Quality, tasty food and exellent service
17 apr 2024 om 18:35 0/5 sterren: Pizza ziet er mooi opgemaakt uit, maar kwam super koud aan en was niet te eten. €26 voor een koude, slappe vochtige pizza.. Ga hier nooit meer bestellen
25 feb 2024 om 11:55 Schandalig dat we zolang moesten wachten. De pizza was heel klein beetje lauw, bijna koud. Niets meer via Thuisbezorgd, ooit. Ten onder aan je eigen succes - arrogantie wint nu bij jullie. Ik ga voortaan de pizza's zelf wel even halen bij Mammamia.
24 feb 2024 om 0:26 2 lange uren op de pizza gewacht. Toen deze kwas droog, smakeloos én deels verbrand, maar, gelukkig kon ik mijn mond er niet aan branden want hij was óók koud. Niet lauw, nee.. de krokante fase was al voorbij, taai als een oude boterham ac
10 feb 2024 om 21:28 2 glutenvrije pizza’s besteld. Waren wel niet echt warm meer toen ze bezorgd werden, maar ze waren heerlijk!